AKTUELLE NYHEDER

Læs mere om vores nyheder og tilbud her, eller kom forbi butikken for at høre og smage nærmere.

DELTAG I OSTENS DAG – ONLINE OSTESMAGNING 1. MARTS 2024

OSTENS DAG – 1. MARTS 2024

SKAL DU MED TIL HELE DANMARKS OSTEFEST?

KØB MARIONS OSTEKASSE OG DELTAG HJEMMEFRA

SÆSONENS OSTE

Dette efterår har vi flere oste i fokus, som passer perfekt til sæsonen. Læs mere her eller kom forbi butikken og køb med hjem.

TRØFFELOSTE

Vi har altid et stort udvalg af forskellige oste med trøffel. Prøv blandt andet vores hjemmelavet Trøffelbrie, Gouda med trøffel eller vores Pecorino med trøffel.

Vi her et bredt sortiment, og du er som altid velkommen til at smage i butikken.

MONT D’OR

Mont d’Or er en fransk komælksost med skorpe, som både lagres og købes pakket i en lille æske af grantræ. Det ligner mest af alt en virkelig kraftig camembert, men smagen er mild og god.

Den fremstilles kun i vinterhalvåret og er en ægte sæsonost. Mont d’Or-sæsonen starter om efteråret og da den produceres i begrænset mængde, kan der godt være rift om den.

SUPERTILBUD

Magnum Italiensk Rosévin

Denne vin er produceret af druerne Corvina (55%), Rondinella (30%) og Molinara (15%), der er dyrket i Bardolino-området i Italien. Den har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en flot rosévin med klar lyserød farve og en delikat frugtduft. Elegant og frisk smag med noter af friske frugter samt en blid og behagelig eftersmag.

NU: 175,- FØR 250,-

SPAR 20%

TO LÆKRE TAPASANRETNINGER TIL ÅBNINGSPRIS – BESTIL ONLINE ELLER KONTAKT BUTIKKEN

VELKOMMEN TIL HOLBÆK OST & TAPAS

ALTID STORT UDVALG AF OSTE OG LÆKRE CHARCUTERIE

Holbæk Ost & Tapas åbnede d. 16 juni 2016 under navnet Gendarmer Ostedelikatesse. I år 2020 ændrede vi navnet til Holbæk Ost og Tapas, samtidigt med at vi åbnede vores anden butik i Espergærde under samme navn.

“Vi glæder os til at se dig i butikken, og skulle du have nogle spørgsmål, kan du altid ringe direkte på 2522 1188.”

Vi gør en stor dyd ud i at have stort udvalg af danske, såvel som, udlandske oste. Og det er også i alle vores lækre oste vores tapas tager udgangspunkt i. Vi impoterer selv en del af vores charcuteri fra Italien og vi producerer selv en stor del af vores tilbehør, bl.a. vores røde og grønne pesto.

Martin Merry Vorsøe

Indehaver af Holbæk Ost & Tapas.

Lækker og præsentabel tapas til derhjemme

BESTIL INDEN KL. 16 TIL AFHETNING NÆSTE DAG I BUTIKKEN

+2.000

Kuverter pr. måned

+150

Oste i butikken