AKTUELLE TILBUD

Læs mere om vores tilbud her, eller kom forbi butikken for at høre og smage nærmere.

PRØV VORES LÆKRE MONT D’OR OST

MONT D’OR – kun 99kr

GÆLDER RESTEN AF SEPTEMBER ELLER SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Netop nu har vi fået ekstra Mont D’Or hjem i Holbæk, og du kan resten af september købe den lækre sæsonost for kun 99kr.

MÅNEDENS OSTE

Hver måned har vi fokus på to oste, så du har mulighed for at blive udfordret på dine egne favoritter. Netop nu har vi disse to lækre oste i fokus. Kom forbi butikken og få en smagsprøve og lidt lækker ost med hjem. 

MÅNEDENS TILBUD
“KÆK” – vinder af Gourmetprisen 2023

Kæk er en lækker økologisk gedeost med en flot naturskorpe. Osten har en fin smagsmæssig balance, der favner den klassiske smag af gedemælk, men stadig rammer bredt. Kæk minder lidt om en klassisk spansk Manchego og er et godt bud til en spændende nordisk osteanretning med et sydlandsk touch.

30kr/100g

MÅNEDENS OST
Delice de Bourgogne triple-cremet brie

Delice-de-Bourgogne er en fantastisk ”triple-cream” brie på 70+ fra Bourgogne i Frankrig. Osten er tilsat masser af fløde som gør den lækker cremet. Den blev første gang lavet i 1975 af Jean Lincet på Fromagerie Lincet. Ostem er fantastisk til champagne og jordbær.

30kr/100g

SUPERTILBUD

Magnum Italiensk Rosévin

Denne vin er produceret af druerne Corvina (55%), Rondinella (30%) og Molinara (15%), der er dyrket i Bardolino-området i Italien. Den har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en flot rosévin med klar lyserød farve og en delikat frugtduft. Elegant og frisk smag med noter af friske frugter samt en blid og behagelig eftersmag.

NU: 175,- FØR 250,-

SPAR 20%

TO LÆKRE TAPASANRETNINGER TIL ÅBNINGSPRIS – BESTIL ONLINE ELLER KONTAKT BUTIKKEN

VELKOMMEN TIL HOLBÆK OST & TAPAS

ALTID STORT UDVALG AF OSTE OG LÆKRE CHARCUTERIE

Holbæk Ost & Tapas åbnede d. 16 juni 2016 under navnet Gendarmer Ostedelikatesse. I år 2020 ændrede vi navnet til Holbæk Ost og Tapas, samtidigt med at vi åbnede vores anden butik i Espergærde under samme navn.

“Vi glæder os til at se dig i butikken, og skulle du have nogle spørgsmål, kan du altid ringe direkte på 2522 1188.”

Vi gør en stor dyd ud i at have stort udvalg af danske, såvel som, udlandske oste. Og det er også i alle vores lækre oste vores tapas tager udgangspunkt i. Vi impoterer selv en del af vores charcuteri fra Italien og vi producerer selv en stor del af vores tilbehør, bl.a. vores røde og grønne pesto.

Martin Merry Vorsøe

Indehaver af Holbæk Ost & Tapas.

Lækker og præsentabel tapas til derhjemme

BESTIL INDEN KL. 16 TIL AFHETNING NÆSTE DAG I BUTIKKEN

+2.000

Kuverter pr. måned

+150

Oste i butikken

Kontakt os

Hvis der er noget, som du er i tvivl om vi har i butikken eller generelt spørgsmål til en bestilling, som tøv ikke med at kontakte os.