Viser alle 6 resultater

 • ARLA Unika – Sirius

  Fra kr. 50,00

  ARLA Unikas Sirius er en dehydreret ost fra Troldhede Mejeri. En blanding af rådkit, blåskimmel og hvidskimmel. Vælg mellem 3 forskellige størrelser, hhv. 1/1, 1/2 og 1/4.

 • ARLA Unika – Drunken Dog

  Fra kr. 80,00

  ARLA Unikas Drunken Dog, er lige netop, hvad den hedder – en ost druknet i whiskey. Osten der er lagt i whiskey er den dehydrerede Sirius ost, fra Troldhede Mejeri. En blanding af rådkit, blåskimmel og hvidskimmel. Vælg mellem 3 forskellige størrelser, hhv. 1/1, 1/2 og 1/4.

 • ARLA Unika – Gnalling

  kr. 89,00

  Denne lækre ost fra ARLA Unika er produceret ved ostemesteren på Troldhede Mejeri. Det er en lille fin rødkitsost, men i en dehydreret variant er den en hård ost, modsat klassiske rødkitsoste.

  Osten er pakket i 135g. Bestil på vores hjemmeside og afhent i butikken. Her har vi også et endnu større udvalg af både ARLA Unika oste og andre kvalitetsost.

 • Tilbud

  ARLA Unika – Den Hvide Dame

  Fra kr. 75,00

  Den Hvide Dame er en skøn skimmelost fra Troldhede Mejeri. Produceret med en god balance af syre og fedme. Osten er blød og nem at smøre på f.eks. kiks og brød. Du kan bestille osten i hel eller halv, hhv. 200g og 400g.

 • ARLA Unika – Gammel Knas Creme

  kr. 79,00

  Denne lækre smøreost fra ARLA Unika fremstilles på Birkum Mejeri. Osten er en variant af den populære Gammel Knas Havarti ost. Begge oste har en fantastisk umami smag. Smøreosten kommer i 270g.

 • ARLA Unika – Gammel Knas

  kr. 350,00

  Gammel Knas har taget danskerne med stor. En lækker nyfortolkning af den klassiske Havarti, med dyb, blød smag og lækre krystaller i. Den kan både nydes på et skive brød eller som en snack på et tapasbord.