AKTUELLE TILBUD

ESPERGÆRDE OST & TAPAS

Her samler vi aktuelle tilbud

Læs mere om vores tilbud her, eller kom forbi butikken i Espergærde Centret for at høre og smage nærmere.

MÅNEDENS OSTE

Hver måned har vi fokus på to oste, så du har mulighed for at blive udfordret på dine egne favoritter. Netop nu har vi disse to lækre oste i fokus. Kom forbi butikken og få en smagsprøve og lidt lækker ost med hjem.

kæk mammen

MÅNEDENS TILBUD
“KÆK” – vinder af Gourmetprisen 2023

Kæk er en lækker økologisk gedeost med en flot naturskorpe. Osten har en fin smagsmæssig balance, der favner den klassiske smag af gedemælk, men stadig rammer bredt. Kæk minder lidt om en klassisk spansk Manchego og er et godt bud til en spændende nordisk osteanretning med et sydlandsk touch.

30kr/100g

delice de bourgogne1

MÅNEDENS OST
Delice de Bourgogne triple-cremet brie

Delice-de-Bourgogne er en fantastisk ”triple-cream” brie på 70+ fra Bourgogne i Frankrig. Osten er tilsat masser af fløde som gør den lækker cremet. Den blev første gang lavet i 1975 af Jean Lincet på Fromagerie Lincet. Ostem er fantastisk til champagne og jordbær.

30kr/100g

Lækker og præsentabel tapas til derhjemme

BESTIL INDEN KL. 16 TIL AFHETNING NÆSTE DAG I BUTIKKEN

+2.000

Kuverter pr. måned

+150

Oste i butikken
VELKOMMEN TIL ESPERGÆRDE OST & TAPAS

ALTID STORT UDVALG AF OSTE OG LÆKRE CHARCUTERIE

Espergærde Ost & Tapas åbnede d. 1. maj 2020 og er vores anden butik efter Holbæk Ost og Tapas, som åbnede  d. 16. juni 2016.

Piero Bagnarelli er den daglige butikschef og det er ham, der styrer butikken med sit store smil og sin italienske kærlighed til mad. Piero har været ejer af en restaurant i Italien inden han kom til Danmark, og han har været med i butikken siden vi overtog den i 2020 fra Henrik. Butikken har ligget i Espergærde Center de seneste 30 år og er i dag en af de ældste ostebutikker i Danmark.

Vi glæder os til at se dig i butikken, og skulle du have nogle spørgsmål, kan du altid ringe direkte på 5153 1188.

Vi gør en stor dyd ud i at have stort udvalg af danske, såvel som, udlandske oste. Og det er også i alle vores lækre oste vores tapas tager udgangspunkt i. Vi importerer selv en del af vores charcuteri fra Italien og vi producerer selv en stor del af vores tilbehør, bl.a. vores røde og grønne pesto.

Vi står klar til at tage i mod jeres ønsker og give jer smagsprøver på det store udvalg af oste.

espergaerdeteamet2023

Betina, Frederik og Piero

Det gode team i Espergærde Ost & Tapas.

Kontakt os

Hvis der er noget, som du er i tvivl om vi har i butikken eller generelt spørgsmål til en bestilling, som tøv ikke med at kontakte os.